Pandriks Bake Off in 2023 en 2024 hoofdsponsor Roparunteam Flevoland

Pandriks Bake Off is in 2023 en 2024 hoofdsponsor van Roparunteam Flevoland. Pandriks’ CEO Peter van den Berg en teamcaptain Jop Fackeldey ondertekenden op 1 april 2023 de sponsorovereenkomst.
Teamcaptain Jop Fackeldey: “We zijn er trots op dat Pandriks samen met haar merk SlooOW ons team wil ondersteunen. We kennen elkaar al van de SlooOW Natuurloop, die wordt als een aantal jaar door Pandriks ondersteund. We zijn blij dat daarmee de bodem is gelegd voor een langjarige verbintenis, waarbij we als Roparunteam Flevoland weer een mooie stap kunnen zetten. Hierdoor kan ook ons team zich weer verder ontwikkelen en kunnen we ook een mooie financiële bijdrage aan  het goede doel leveren.

Pandriks’ CEO Peter van den Berg: “We vinden het bij Pandriks belangrijk om goede en sportieve initiatieven als deze te ondersteunen. Met het sponsorschap dragen Pandriks en het merk SlooOW een steentje bij aan de prestaties van Roparunteam Flevoland.”

Pandriks Bake Off wil klanten en consumenten laten genieten van het beste bake off desembrood dat wordt geproduceerd volgens oude tradities, met de meeste moderne technologie op de meest duurzame wijze. Met het merk SlooOW (ovenheerlijk 100% natuurlijk en biologisch brood om thuis af te bakken) is Pandriks reeds hoofdsponsor van de SlooOW Natuurloop, welke dit jaar plaats vindt op zaterdag 13 mei. De missie van Roparun om een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker, sluit aan bij de kernwaarden van Pandriks

Ook in 2023 vindt Roparun plaats tijdens het Pinksterweekend: van zaterdag 26 mei tot en met maandag 29 mei 2023. Deze editie zal net als de editie van 2022 geheel in Nederland gehouden worden. Team Flevoland doet in 2022 voor de veertiende  maal mee aan de Roparun Een Roparun-team bestaat uit maximaal acht lopers. Zij doen mee aan de intensieve 20 weken (4x per week) training voorafgaand aan de loop. Zij lopen ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer, meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit vier tot zes fietsers en nog vele begeleiders: chauffeurs, verzorgers, cateraars en organisatie. De Roparun brengt geld bij elkaar om mensen te ondersteunen die getroffen zijn door kanker, zowel tijdens de ziekteperiode of als er geen uitzicht op verder leven meer is.

Ook deze editie organiseert Roparunteam Flevoland een aantal mooie evenementen in aanloop naar de Roparun met als doel het inzamelen van geld voor de goede doelen van de Roparun.