Pandriks Bake Off hoofdsponsor Roparunteam Flevoland in 2025 en 2026

Pandriks Bake Off zal ook in 2025 en 2026 weer de hoofdsponsor zijn van Roparunteam Flevoland. Op zaterdag 10 augustus 2024 ondertekenden Peter van den Berg, CEO van Pandriks, en Jop Fackeldey, teamcaptain van Roparunteam, de sponsorovereenkomst op een passende locatie: de Knardijk, langs de Oostvaardersplassen. Dit is een kenmerkend onderdeel van de route van de jaarlijkse SlooOW Natuurloop.

Teamcaptain Jop Fackeldey zegt: “We zijn er trots op dat Pandriks samen met haar merk SlooOW ook de komende ons team weer wil ondersteunen. Pandriks / SlooOW was ook de afgelopen 2 jaar onze hoofdsponsor. Dat is wederzijds goed bevallen. We gaan de samenwerking de komende periode intensiveren. Zo streven we naar verdere groei van de SlooOW Natuurloop, en zullen we ook zichtbaar zijn bij de Meppel City Run. We zijn blij met deze voorgezette samenwerking. Hierdoor kan ook ons team zich weer verder ontwikkelen en kunnen we ook een mooie financiële bijdrage aan  het goede doel leveren.”

Peter van den Berg, CEO van Pandriks Bake Off, benadrukt: “Bij Pandriks vinden we het belangrijk om goede en sportieve initiatieven als deze te ondersteunen. Met het sponsorschap dragen Pandriks en het merk SlooOW bij aan de prestaties van Roparunteam Flevoland.”

Pandriks Bake Off wil klanten en consumenten laten genieten van het beste bake off desembrood dat wordt geproduceerd volgens oude tradities, met de meeste moderne technologie op de meest duurzame wijze met natuurlijke ingrediënten. Zij is trots om met haar merk SlooOW als hoofdsponsor van de SlooOW Natuurloop op te treden, die elk jaar in mei plaatsvindt. Het merk SlooOW staat voor het lekkerste, 100% natuurlijke & biologische brood om thuis af te bakken. De missie van Roparun, om door middel van een sportieve prestatie geld op te halen voor mensen met kanker, sluit perfect aan bij de kernwaarden van Pandriks Bake Off. Door de Roparun te ondersteunen, kan Pandriks Bake Off via een sportieve actie iets goeds doen voor anderen, wat perfect past bij haar toewijding aan gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Ook in 2025 vindt de Roparun plaats tijdens het Pinksterweekend, van zaterdag 7 juni tot en met maandag 9 juni. De Roparun brengt geld bijeen om mensen te ondersteunen die getroffen zijn door kanker, zowel tijdens de ziekteperiode als wanneer er geen uitzicht op verder leven meer is. Team Flevoland doet dit jaar alweer voor de zeventiende keer mee.