Chocoladeletters bestellen bij Roparunteam Flevoland

Steun het Roparunteam Flevoland met de aankoop van heerlijke chocoladeletters!

Met onze chocoladeletteractie dragen we bij aan een belangrijk doel: het verbeteren van het leven van mensen met kanker. De Roparun is een indrukwekkende estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Frankrijk naar Rotterdam, waarbij we als teams elkaar sportief uitdagen en tegelijkertijd zoveel mogelijk geld in willen zamelen voor ons goede doel: de palliatieve zorg voor kankerpatiΓ«nten. Met uw steun kunnen we bijvoorbeeld inloophuizen inrichten, vakanties voor zieke patiΓ«nten en hun familie organiseren en speciale workshops bieden in ziekenhuizen.

Het Roparunteam Flevoland, bestaande uit een diverse groep enthousiaste leden uit de hele regio, staat klaar om in 2025 opnieuw deze uitdagende route te lopen. We trainen hard, met maar liefst 20 weken intensieve voorbereiding. Dit jaar zijn we vastberaden om zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen, zodat we ons steentje kunnen bijdragen aan maatregelen die het leven van kankerpatiΓ«nten verlichten.

Kies voor een chocoladeletter en maak een verschil! Samen voegen we leven toe aan dagen als er geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden. Bedankt voor uw steun!